MERSİN / TOROSLAR - Düğdüören Kaşlı İlkokulu

Kas

29 Kasım'da yapılan Zeytin Toplama Etkinliği'nde velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzun bahçesindeki zeytinler toplandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 85’nci yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törende andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını okulumuzdaki etkinliklerle kutladık.

Ekm

4/A sınıfı öğrencimiz İlhan Ata ALDI Mersin genelinde düzenlenen 'ATATÜRK ve CUMHURİYET' temalı resim yarışmasında birincilik kazanarak okulumuzu gururlandırdı.

Ekm

Okulumuzun ilkokul öğrencileri ile 17/10/2023 tarihinde CNR EXPO'da açılan kitap fuarını gezdik.

Eyl

2/A öğretmenimiz Yaşar ÇETİN'in hazırladığı  İlk Yardım Günü ile ilgili sunumda okul öğretmenlerimizin de katkılarıyla okul personeline ve öğrencilerimize bilgi verildi. İlk yardımın önemi vurgulandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

4/A sınıfı Öğretmenimiz Sibel GÜMÜŞOĞLU ve öğrencilerinin hazırladığı programda okulun, okumanın önemi ve okul sevgisi vurgulandı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının hepimiz için güzel geçmesi dilekleriyle program tamamlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.